1 Nisan 2013 Pazartesi

Bahariye Avcısı

Bu yakaya taşınmadan önce de Bahariye Caddesi' ni hep sevmişimdir, İstiklal' i hatırlatır bana. Tramvayla Moda' ya geçmek de ayrı bir şans. Bahariye, alışveriş konusundaki uğrak yerlerimden. Bu caddeye girdiğimde öncelikle yukarıya kadar yürürüm, dönüşte inerek yürümek daha keyifli çünkü :) Elbette ki Mango outlet burada başı çekiyor, her girdiğimde mutlaka sudan ucuz parçalar bulabiliyorum, sıkça da yeni ürün geliyor. Geçende de girdiğimde kırmızı dantel kalem etek - 10 tl, beyaz denim pantolon 26 tl ve mavi denim yeleği - 40 tl gibi yaklaşık rakamlara bulunca aldım.





Mango' dan çıkar çıkmaz hemen yanı başında Koton' a uğramalı. Merdivenleri in-çık biraz yorsa da, bakılası yerlerden. En alt kattaki ayakkabı bölümünü seviyorum. Şuan tüm kışlık bot, çizme gerçekten uygun fiyata, düşünenler bakmalılar tavsiyem. Acı kahve çizmeleri gayet beğenerek aldım, topuklu fanı değilim zaten hiç bir zaman, düz insanıyım ben o yüzden tam bana göre bir seçim oldu. Su yeşili tül üzerine siyah kadife desenli düz kesim elbise özel günler için kurtarıcım olarak, buna yatırım yaptım ihtiyaç olunca kıyafet arama derdine girmeyeceğim :)


Buradan sonra aslında daha da ileriye giderek bir anne mağazası olan Faik Sönmez outlete ilgilenenler bakabilir, annem gelince onu götürüyorum ama kendim için gerek duymuyorum henüz :) Artık aşağıya doğru inme vaktidir ve sol tarafta Tchibo' ya bakarım mutlaka. O gün de Nisan için renkli kağıt seti, harika bir şablon seti ve boya/hamur vb. gibi oyunlarında kullanmak üzere dayanıklı örtü aldım. Bir de kahve içmek şart gelmişken, hele ki sabah sabah boş ise mekan :)


Sonrasında biraz daha aşağı yürüyerek sol araya girince az ileride mini bir Watsons var, uzun zamandır orada. Girip şöyle bir bakınmak hoşuma gidiyor her zaman, bu kez argan yağı içeren ürünler aldım, şampuan, saç maskesi ve duş jeli. En son Caramel' in bu yazısında da tavsiye ettiği Rimmel Apocalips likit rujlardan her zamanki gibi açık pembe tonunu denemek üzere aldım. Son olarak Kalyon tırnak eti temizleyicisi de oradan alınanlardan.



Oradan çıkıp caddeye dönüp bu kez sağ tarafta hemen Mudo outlet mağazası var. Çok katlı erkek, bayan ve ev için bir sürü ürün var içeride. O gün uğradığımda, balık sırtı kışlık bu ceketi buldum önce. Son 1 yıldır ceketlerim benim hazinem oldu, bir tshirt ün üzerine bile giyseniz hemen ciddi ortamlara uyabiliyorsunuz, iş için en ideal parçam önce ceketlerim, sonra düz kesim elbiselerim. Ayakkabı kısmında da geçen yazın ürünü bu babeti buldum, bir tanecik kalmış beni bekliyordu :) Renkleri nefis, burnu açık oluşuyla yazın favorilerinden olacak. 

2 yorum:

  1. çok güzel bir bahar alışverişi olmuş.mango'dan aldıklarına bayıldım,güle güle kullan.bloğunu takipteyim,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, mutlaka uğranmalı, Mango' suz olmaz :) hemen takibe alıyorumm

      Sil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.