11 Eylül 2013 Çarşamba

Sonbahar istek listesi

Neredeyse yarıladığımız sonbahar ayı bir geldi pir geldi, sabah ve akşamları oldukça serin, gün içinde sıcaklık yerinde. Yavaş yavaş sonbahar sezon ürünleri de raflarda yerini alırken, benim de bazı beğenilerim var elbette, ya da ihtiyaç mı desem? .)


1. Öncelikle özellikle sonbahar-kış sezonunda en çok kullandığım renk olan bir bordo rengi oje sonbahar ruhunu yakalamak için şart!


2. Gri sweat shirt. Sezonun trendi, H&M'de bolca var şimdiden, bedeni bitmeden alıp köşeye koymalı, herşeyle uyum sağlayan gri en akıllıca seçim olur.


3. Sırt çantası. Oldukça moda olmakla birlikte, kullanışlı olması tercih edilirliğini arttırıyor. Kendi adıma, bel olayımdan sonra eşit yük dağılımı açısından kullanmam önerilmişti doktorum tarafından. Şöyle işe giderken de kullanabileceğim şık bir model alsam iyi olacak.

4. Deri görünümlü bordo renk legging. Mevsime çok yakışacak kesinlike. Bershka' da gördüm, ama aklımda geçen yıl H&M'in bir modeli kaldı, o an beğenip nasılsa iner fiyatı diyerek almamıştım, bin pişman oldum hala oluyorum! Siz siz olun, içinize çok sinen parçaları kaçırmayın.

5. Son olarak, kısa topuklu bilekte biten nam-ı diğer ankle boots. Üstteki seçim Asos' tan.

Sizin de bu ve benzeri sonbahar için istek listeniz oluştu mu kafanızda? :)


7 yorum:

  1. nihan hanım acaba size ulaşabileceğim bi mail adresi varmı biraz önce satışta olan ayakkabılarınızı gördüm ve hm marka olan siyah ayakkabıyı almak istiyorum nimetguneskoc@gmail.com mailim iyi günler.

    YanıtlaSil
  2. mrblar. Ücretsiz header yapıyorum. İlgileniyorsanız sayfamı ziyaret edin lütfen ;)

    http://aiqina.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ben gri sweatshirt'umu Forever New'den aldim bayaa da guzel :)

    www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.