17 Temmuz 2013 Çarşamba

Kız ve Erkek bebek için 2 Bez Pasta Hediye!

Geçenlerde aldığım malzemeler o kadar çok geldi ki, asıl arkadaş çocukları için hazırladıklarımdan sonra, birer tane kız ve erkek bebek için de hazırlayıverdim elim değmişken. 






İki anne adayına veya yeni annelere hazırladığım bez pastaları hediye etmek istiyorum. 2 no bebek bezi ile hazırladığım bez pastaların kargolaması zor olacağından, Beşiktaş-Nişantaşı hattında olan adayları değerlendirmek daha iyi olacak diye düşündüm (Bez pastaları ailemin Maçka-Valideçeşme'deki evinde hazırladım.).

Bu nedenle yakınlarda olup, bez pasta isteyen anne adayları veya yeni annelerden bir kız ve bir erkek bebek için ilk yorum yazan kişilere ayrı ayrı hediye edeceğim!! 

Hazırlaması benden, kullanması bebeğinizden :) Bir de çok önemli bir detay, bel rahatsızlığımdan ötürü taşımam güç olacağından Maçka-Akaretler' den gelip teslim almanız gerekecektir. 

Herkese, tüm bebişlere sağlıklı günler dilerim!

6 yorum:

  1. Ellerine sağlık ne güzel olmuş onlar...
    Süslenmiş püslenmiş kullanılmayı ve sahiplerini bekliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol. Evet yakınlarda aday bulmak kolay olmayacak ama .)

      Sil
  2. Ne güzel süslemişsiniz.Ellerinize sağlık...Şanslı kişiler iyi günlerde kullansınlar :)

    YanıtlaSil
  3. Adsız5:21 ÖÖ

    merhaba:)
    bloğunuzu bugün keşfettim. bundan sonrasında da takipçiniz olacağım kesin:) bende 7 aylık hamile olan anne adayıyım:) sormam ne kadar uygun bilmiyorum ama bez pastaları nasıl yaptığınızı anlatan bir yazı yazarmısınız:) şimdiden teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç yanıt için kusura bakmayın, öncelikle sağlıklı bir süreç diliyorum size .) Bez pasta yapımı çok kolay ve zevkli, maksat gerekli malzemeler el altında bulunsun. Aldığım malzemeler Eminönünden, onunla ilgili de bir post yapmıştım. Vakit bulabilirsem yapım aşamaları ile ilgili de bir post hazırlayabilirim. Adınız görünmüyor bu arada.

      Sil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.