9 Temmuz 2013 Salı

Bez pasta için Havuzlu Han çıkarması

2 yıl sonra tekrar Havuzlu Han' a uğramak kısmet oldu. İçerisi bilenler bilir, bir cennet..Nisannimin bebek şekeri için malzemeleri oradan temin etmiş, evde kendim son şekline kavuşturmuştum. Bu sefer de arkadaşlarımızın çocukları için bez pasta hazırlamak mevzu bahis olunca hazır tatildeyken, sabahın erken saatlerinde atladığım gibi Eminönü vapuruna soluğu Havuzlu Han' da aldım. Ama önce yerini bulamadım, iyi mi? .) Ama kime sorsam yönlendirdi ve 2 yıl önce gitmiş olduğum Süslü Bebek mağazasını buluverdim hemencecik. Kız ve erkek bebek için ayrı seçimler yapmak zorundaydım, ama gitmişken biraz abarttım daha sonralarda da kullanırım diye, o da güzel bu da güzel derken bir sürü malzeme alıvermişim bir baktım ki .)













İlerleyen günlerde zaman buldukça bez pastaları yapmak istiyorum, çok zevkli geliyor böyle şeyler bana, mimarlık okurken bol bol maket yapmış biri olarak. Bakalım sonuçlar da başarılı olur umarım. Her iki pasta da bittiğinde blogta paylaşır ve fikirlerinizi alırım. 

4 yorum:

  1. Ayy bunlar ne güzelmiş.....
    Bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. ay harıkalar benımde kasımda yegenım dogacak ılk kez teyze olacagım ona yapmak ıstıyorum bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de yapmalısınnn..daha neler var neler aklın durur .) bir de Boncuk Han ve çevresi var kı takılar tokalar pullar ayy çıldırdım ama hızla uzaklaştım dün onlara sıra gelmedi .P

      Sil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.