2 Ekim 2013 Çarşamba

Güneşli havalardan kalan bir haftasonu ve 2,5yaş kontrolü

Güneşli bir Fenerbahçe parkı gününden bir resimle bu karanlık yağmurlu kasvetli günde içim açılsın istedim. Fenerbahçe parkının bizim için özel bir yeri mevcut, düğün fotoğraflarımız burada çekilmişti .) 3 yıl sonra, kızımızın peşinde nefes nefese koşan ebeveynler olduk bu kez. 

C&A'den aldığımız büzgülü çantası o gün yanımızdaydı miniğimin. Nisanni bu arada doğayı inceliyor büyük bir merakla.



Tabii oralara gitmişken Romantika' ya bir mola verdik. İçeri dışarı keşifleri yapıldı, ızgaralar üzerinde tren oldu Nisanni raylarda bir sağa bir sola yürüdü durdu.


Aynı günün sabahında 2,5 yaş doktor kontrolü vardı. Hepatit A aşısının son dozu yapıldı, sonra klasik kontroller, çok şükür herşey yolunda. Yavrularımız için başta sağlık, sonrasında huzur-mutluluk olsun da gerisi kolay .)) Vee her doktor kontrolü sonrasında yaptığımız gibi, bir motivasyon turu! En sevdiği şeylerden biri olan resim yapabileceği bir oyun alaına götürdük fındığı. Mutlu mesut oynarken bir de bir köşede kahvelerimizi yudumladık .)




2 yorum:

  1. gunesli son gunlerimiz galiba,bizde her gunu degerlendirmeye calisiyoruz,bu arda fenerbahce parki ogrenciligimin gectigi yer ,ayridir benim icin,fotograflara kac kez baktim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmişte anımlarımızın oldugu mekanlar ne kadar degerlı degıl mı.)

      Sil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.