27 Haziran 2013 Perşembe

27.aydan kitaplar ve indirimden ilk düşenler


  
İş Bankası Kültür yayınlarının çocuk kitapları en baştan beri favorimiz. Alttaki kitapla neredeyse hareketli kitap serisini tamamladık sayılır, tek bir eksik kaldı o da önümüzdeki aya. İlk kitap ise resim yapmaya teşvik edici, kalemi içinde bir kitap. El becerisini destekleyecek türden hem de taşıtlı olanından aldık, Nisan araçların her türüne bayılıyor. Trenler kalktı nasıl üzüldük, çok seviyordu trene binmeyi Nisanni. 





Koton ilk indirime giren markalardandı. Kids tarafından, yukarıdaki ilk 3 ürünü çok uygun fiyata aldım. Barış abi' li olan erkek reyonundan, ama inanılmaz bir hatıra olacak bizler için, nasıl severdik kendisini nurlar içinde yatsın.. Son tshirt ise Joker' in Soobe markasından, Kızıltoprak' ta Joker mağazası da e-bebek gibi elimizin altında olduğu için sıklıkla uğrama şansımız oluyor, bu açıdan çocuklu bir aile olarak çok şanslıyız! 

Gün gün indirim haberlerinin arttığı zamanlarsa, sabır ve irade diliyorum kendime! Zara, Mothercare, Gap için özellikle bu kez %70' i beklemeye kararlıyım, geçen sene fazla depolamışım zaten, abartıya kaçmamam lazım bu sezon .) 

2 yorum:

  1. Hepsi çok güzel, Barış abili olana bayıldım.
    Bu arada bloğumda çekiliş var, bekliyorum.
    www.keyifolsun.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok güzl bir anı olacak miniğine. tamadır uğrayacağım bugün. teşekkürler.

      Sil

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.